• معاشرت >> عورتوں کے مسائل

    سوال نمبر: 2561

    عنوان:

    عورتوں کا بیوٹی پارلر جانا کیسا ہے؟

    سوال:

    به نام خدا با عرض سلام لطف بفرمائید که این رفتن زنان به آرایشگاه که امروزه همه زنان اعم از زنان عوام و خواص پا به آنجا می گذارند چه حکمے دارد بالاخص گرفتن مو صورت و باریک کردن ابرو و همچنین التقاء ختانین اگر از بالای لباس صورت گیرد باز هم غسل لازم می گردد یا خیر؟

    جواب نمبر: 2561

    بسم الله الرحمن الرحيم

    فتوی: 1142/ ب= 1164/ ب

    (۱) زناں را بہ آرائش گاہ رفتن (مروجہ بیوٹی پارلر) جائز نیست۔

    (۲) التقاء ختانین بایں صورت کہ حشفہ در فرج یا در دُبر داخل شد پس غسل واجب شود خواہ از بالائے لباس باشد یا بغیر لباس باشد، بہردو صورت غسل واجب شود انزال بود یا نہ بود۔