• عبادات >> صلاة (نماز)

    سوال نمبر: 40967

    عنوان: کدام نماز نفل اسث کہ از نمازِ فرض افضل است؟

    سوال: یکی ازمن سوال کرد آن کدام نماز نفل اسث کہ از نماز فرض افضل است؟ آیا چنین چیزی وجود دارد؟ آیا چنین نفلی است؟

    جواب نمبر: 40967

    بسم الله الرحمن الرحيم

    فتوی: 876-878/N=10/1433 در مذہب اسلام ہیچ نفل نماز از فرض نماز افضل نیست زیرا کہ ہرفرض نماز از ہر نفل نماز بدون استثنائے نمازے ہفتاد درجہ ثواب زیادہ دارد قال ابن نجیم المصري في الأشباہ والنظائر الفن الأول القاعدة الثالثة عشر: الفرض أفضل من النفل إلا في مسائل․․․ اھ ولم یستثن الصلاة․