• متفرقات >> دیگر

    سوال نمبر: 11019

    عنوان:

    سلام واحترامات خویش را خدمت تقدیم میکنم امید است که در امورات یومیه دینی واسلامی موفق وسرفراز باشید ثانیا عرض اینکه اگر درسیت های خویش مضامین دری را هم بگنجانید برای مردم دری زبان خیلی مفید تمام خواهد شد وثواب بیشتر نصیب شماخواهد شد دیگر اینکه آیا خواتین میتوانند که در مسایل سیاسی ویا حکومت داری سهم بگیرند وحکومت داری کنند ودیگر اینکه بدون محرم شرعی میتوانند به تعلیمات عالی به کشورهای خارجی سفر کنند . بااحترام نوت: قابل یاد آوری است که خودم غیر مستقیم از جمله شاگردان علمای دیوبند هستم در مدارس دینی مختلف کشور پاکستان درسهای دینی خوانده ام . بااحترام

    سوال:

    سلام واحترامات خویش را خدمت تقدیم میکنم امید است که در امورات یومیه دینی واسلامی موفق وسرفراز باشید ثانیا عرض اینکه اگر درسیت های خویش مضامین دری را هم بگنجانید برای مردم دری زبان خیلی مفید تمام خواهد شد وثواب بیشتر نصیب شماخواهد شد دیگر اینکه آیا خواتین میتوانند که در مسایل سیاسی ویا حکومت داری سهم بگیرند وحکومت داری کنند ودیگر اینکه بدون محرم شرعی میتوانند به تعلیمات عالی به کشورهای خارجی سفر کنند . بااحترام نوت: قابل یاد آوری است که خودم غیر مستقیم از جمله شاگردان علمای دیوبند هستم در مدارس دینی مختلف کشور پاکستان درسهای دینی خوانده ام . بااحترام

    جواب نمبر: 11019

    بسم الله الرحمن الرحيم

    (۱) جزاکم اللہ تعالیٰ في الدارین ما ہم شما را دعائے سلامتی وعافیت می دہیم۔

    (۲) از [دری زبان] وطریقہ در کسیٹ مضامین گنجانیدن ندانیم ع والعذر عند کرام الناس مقبول۔

    (۳) (۴) ما شاء اللہ شما از جملہ شاگردانِ علمائے دیوبند ہستید ودر کشورِ پاکستان در مختلف مدارس تعلیم حاصل کردید، مشورہٴ ما برائے شما دریں مسائل این است کہ بجائے از فتویٰ حاصل کردن در خدمت علمائے کرام حاضر می شوید وبدلائل قاطعہ و براہین لامعہ مع بسط وتفصیل حاصل کنید۔